Waarom zoeken we steun?

Waarom zoeken we steun?

Er zijn zo van die projecten die ontstaan op de werkvloer. Door bevlogen medewerkers die net dat ietsje meer willen, die durven dromen en kansen grijpen.

Andere projecten zijn inherent aan de organisatie. Maar als we dan out of the box willen denken of inzetten op duurzame ontwikkelingen zijn de gewone werkingsmiddelen soms ontoereikend. Terwijl we er soms net iets willen ‘uitspringen’. Vandaar!
Met de steun van jullie, via soms grote en vaak kleine bedragen, komen we er. Want we geloven in het vlindereffect. Dat van die vleugelslag in Australië die een orkaan veroorzaakt in Zuid-Amerika. Jouw vleugelslag brengt onze projecten in beweging!

Wat zijn onze projecten dan?

Gregorius on the move

Code 73231813

De heraanleg van onze buitenruimte: duurzaam en toegankelijk, voor cliënten, medewerkers en de buurt.

Cliënten in financiële nood

Code 19.09

Met deze spaarpot helpen we cliënten in financiële nood voor degelijke kledij, persoonlijke hygiëne, sport en ontspanning.

Buitenspel

Code 73031007

Buitenspel is de naam van onze uitleendienst voor aangepaste fietsen specifiek voor mensen met een beperking.

Kwaliteitsvolle ontspanning

Code 73231502

Vrije tijd mét en niet naast elkaar, met bijzondere aandacht voor team spirit en interactie.

Gregorius algemeen

Code 7302190

Heb je geen specifiek project voor ogen dan vergroot jouw gift de mogelijkheden voor duurzame investeringen in onze werking.

Aan deze projecten werken we elke dag. Jouw bijdrage kan de missing link zijn om ze waar te maken. Kies je project en code en stort je bijdrage op rekening van VZW Projecten met nr  BE30 4400 3400 2111. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt je attest automatisch na afsluit van het kalenderjaar.

Wat kan je nog doen?

Een storting of maandelijkse permanente opdracht

Storten kan ook op rekening van het MFC Sint-Gregorius met nr BE84 4469 5035 9159. Indien nodig bezorgen we je een ontvangstbewijs, maar aan dit nummer kan geen fiscaal attest gekoppeld worden.

 

Trooperen

Bij je online aankopen passeer je even via Trooper.
Je stipt Sint-Gregorius aan onder verenigingen en surft verder naar de shop van je aankopen. Zo pikken wij een graantje mee en jou kost het niks extra!

4. GIF Trooper logo transparant

Giften in natura

Toestellen, meubilair, tombolaprijzen, … wat voor jou misschien niet nuttig meer is, maar wel nog in prima staat, kan ons toch soms vooruit helpen!

 

Vermelding bij een geboorte, jubileum of ander feest

Vermeld ons op het kaartje en laat de kinderen en jongeren van onze voorziening zo een beetje meefeesten.

Vragen?

Je kan met al jouw vragen terecht bij het directiesecretariaat

Mail