Inschrijvingen

Wens je in te schrijven voor het huidige schooljaar (2020 – 2021)? Omwille van de coronamaatregelen verlopen onze inschrijvingen nog steeds digitaal. Gelieve eerst contact op te nemen met leerlingenadministratie (telefonisch op 09 210 01 50 of via mail leerlingenadministratie@sintgregorius.be) om na te gaan of er nog plaats is in de door jouw gewenste opleidingsvorm/richting/jaar.

Je kan online inschrijven voor:

OV1 Type 7,9

OV2 Type 4,7,9

OV3 Type 3,4,7,9

OV4 Type 9

Dit doe je door op onderstaande (blauwe) knop te klikken. Let wel: je dient over een gmail-adres te beschikken om in te loggen.

Nadat je het online formulier hebt ingevuld en verstuurd, neemt de leerlingenadministratie zo snel mogelijk contact met jou op om deze inschrijving te bevestigen of om de plaats op de wachtlijst mee te delen.

Belangrijk: Om de inschrijving te realiseren dienen we in het bezit te zijn van het originele verslag M-decreet. Gelieve dit document eerst in te scannen. Je kan het dan uploaden tijdens de online inschrijving.

Het gebeurt dat het verslag van het M-decreet nog verder afgewerkt dient te worden door het CLB. Graag ontvangen we reeds een voorlopig document/inlichtingenfiche met verwijzing naar de opleidingsvorm en het type.

 

 

 

 

 

 

Info over de inschrijvingen van volgend schooljaar (2021 – 2022) vind je hier.

Aandacht

Inschrijvingen voor OV2 Type 3, alsook OV4 Type 3/Type 9 BSO 5de jaar Tuinbouw en Groenvoorziening gebeuren via onze vestigingsplaats Styrka. Meer info kan je vinden op de website.

Vragen?

BuSO Sint-Gregorius – Secretariaat
Jules Destréelaan 67
9050 Gentbrugge
tel: 09 210 01 50
Mail