Online aanmeldingen 2021-2022

Opgelet!

Van 15 maart tot 26 maart  hebben ouders de kans om hun kind in te schrijven tijdens de voorrangsperiode. De voorrangsperiode is een aanmeldingsperiode voor schooljaar 2021-2022, maar in het bijzonder voor broers, zussen en kinderen van personeelsleden. Om aan te melden tijdens de voorrangsperiode kan u gebruik maken van onderstaande aanmeldingsknop. Indien uw kind niet in aanmerking komt voor de voorrangsperiode, dient u pas in te schrijven vanaf 11 mei.

Aanmeldingen BUBAO

De aanmelding is pas geldig als alle verplichte vragen werden ingevuld. U ontvangt een automatische mail met een bevestiging van deze aanvraag tot inschrijving.
We werken met een tijdstempel, het tijdstip waarop u dit formulier indient, is dus van belang. Op basis daarvan worden de vrije plaatsen per type ingevuld en de wachtlijst per type opgesteld.

Na de aanvraag tot inschrijving ontvangt u van ons:
– een automatische bevestiging van de aanvraag tot inschrijving
– een bericht dat uw kind kan worden ingeschreven of dat uw kind op de wachtlijst staat

Indien je geen ticket hebt om in te schrijven, dan komt je naam op de wachtlijst als ‘niet gerealiseerde inschrijving’. Ook de plaatsen op de wachtlijst worden door de tijdstempel bepaald.
Indien een plaats vrijkomt, zullen de personen in de wachtrij door de school worden gecontacteerd met de vraag of hij/zij de nieuwe open plaats wenst in te nemen.

Wilt u nagaan of uw kind gebruik kan maken van het busvervoer, klik dan op deze link of vraag informatie bij huidige school of het doorverwijzend CLB

Door de huidige corona maatregelen zijn wij als school genoodzaakt de aanmeldingen digitaal te laten verlopen.Tijdens de inschrijvingsprocedure dien je akkoord te gaan met het schoolreglement en het pedagogisch project. Je kan ze hier vooraf raadplegen

De groene knop leidt u naar het online aanvraagformulier.

 

Om uw gebruikersgemak te verhogen raden we jullie aan om de inschrijvingen op een laptop of pc te voltooien (niet op smartphone)