Inschrijvingsprocedure 2021-2022

Op 11 mei om 09u00 kunnen ouders/begeleiders hun kind inschrijven voor het schooljaar 2021-2022 via de groene knop ‘Inschrijving BuBaO 2021-2022’.

Let op: om de aanvraag tot inschrijving te kunnen realiseren, zal u het rijksregisternummer van uw kind en een inlichtingsfiche van het CLB nodig hebben.

Inschrijvingen BUBAO

De aanvraag tot inschrijving is pas geldig als alle verplichte vragen werden ingevuld. U ontvangt een automatische mail met een bevestiging van deze aanvraag tot inschrijving.
We werken met een tijdstempel, het tijdstip waarop u dit formulier indient, is dus van belang. Op basis daarvan worden de vrije plaatsen per type ingevuld en de wachtlijst per type opgesteld.

Na de aanvraag tot inschrijving ontvangt u van ons:
– een automatische bevestiging van de aanvraag tot inschrijving
– een bericht dat uw kind kan worden ingeschreven of dat uw kind op de wachtlijst staat

Indien je geen ticket hebt om in te schrijven, dan komt je naam op de wachtlijst als ‘niet gerealiseerde inschrijving’. Ook de plaatsen op de wachtlijst worden door de tijdstempel bepaald.
Indien een plaats vrijkomt, zullen de personen in de wachtrij door de school worden gecontacteerd met de vraag of hij/zij de nieuwe open plaats wenst in te nemen.

Wilt u nagaan of uw kind gebruik kan maken van het busvervoer, klik dan op deze link of vraag informatie bij huidige school of het doorverwijzend CLB

Door de huidige corona maatregelen zijn wij als school genoodzaakt de inschrijvingen digitaal te laten verlopen.Tijdens de inschrijvingsprocedure dien je akkoord te gaan met het schoolreglement en het pedagogisch project. Je kan ze hier vooraf raadplegen

De groene knop leidt u naar het online inschrijvingsformulier.

 

Om uw gebruikersgemak te verhogen raden we jullie aan om de inschrijvingen op een laptop of pc te voltooien (niet op smartphone)

Indien de link niet automatisch actief wordt op het aangegeven uur,
dient u de pagina te vernieuwen.
Dit doet u door op F5, Ctrl+F5 te drukken of door linksboven de webpagina
op de knop met de ronde pijl te drukken: