Inschrijvingen

Door de huidige coronamaatregelen verlopen onze inschrijvingen nog steeds digitaal.

U kan online inschrijven voor:

OV1 Type 7,9

OV2 Type 4,7,9

OV3 Type 3,4,7,9

OV4 Type 9

Dit doet u door op onderstaande (oranje) knop te klikken. Let wel: u dient over een gmail-adres te beschikken om in te loggen.

Klik hier: Inschrijvingen schooljaar 2020 – 2021

Nadat u het online formulier hebt ingevuld en verstuurd, neemt de leerlingenadministratie zo snel mogelijk contact met u op om deze inschrijving te bevestigen of om de plaats op de wachtlijst mee te delen. Vanaf woensdag 8 juli 2020 tem maandag 17 augustus 2020 is de school gesloten. De leerlingenadministratie neemt met u contact op vanaf dinsdag 18 augustus. 

Belangrijk: Om de inschrijving te realiseren dienen we in het bezit te zijn van het originele verslag M-decreet. Gelieve dit document eerst in te scannen. U kan het dan uploaden tijdens de online inschrijving.

Het gebeurt dat het verslag van het M-decreet nog verder afgewerkt dient te worden door het CLB. Graag ontvangen we reeds een voorlopig document/inlichtingenfiche met verwijzing naar de opleidingsvorm en het type.

Aandacht

Inschrijvingen voor OV2 Type 3, alsook OV4 Type 3/Type 9 BSO 5de jaar Tuinbouw en Groenvoorziening gebeuren via onze vestigingsplaats Styrka. Meer info kan u vinden op de website.

Vragen?

BuSO Sint-Gregorius – Secretariaat
Jules Destréelaan 67
9050 Gentbrugge
tel: 09 210 01 50
Mail